ГОРЕЩО: Начало Лайфстайл Д-р Енчев пак се жени Д-р Енчев пак се жени

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Пластичния хирург д-р Ангел Енчев за втори път минава под венчило. След близо година звездният пластичен хирург, реши да предложи на приятелката си Теди Велинова.

По повод случая любимия хирург на звездите подари огромен диамантен пръстен на годеницата си Теди Велинова. Изисканото бижу вече краси ръката на любимата му за мъка на куп фолк певици.

Все още не е ясно кога ще е точно сватбата, но се очаква двойката да си каже „да“ през лятото. Пластичният хирург наскоро се разведе, но изглежда изключително щастлив с моделката.

Именно тя е и основната причина Енчев да се реши да скъса с ергенлъка. Хирургът призна, че живее с красавицата едва преди няколко месеца.

Въпреки че за връзката им се говори повече от година, те си признаха едва след като Енчев окончателно се разведе. Манекенката се изявява и като стилист и рекламен агент на доктора, като с времето връзката им от професионална преминала в лична.

Говори се също така, че манекенката очаква бебе, но новината още не е потвърдена. Със сигурност обаче ще я видим скоро в бяла рокля, твърдят от обкръжението на двойката, пишат от „Всеки ден“.