Новото семейство Флинтстоун

4
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Запознайте се с тях в трейлъра за триизмерната анимация „Круд“, от „Дриймуъркс“ и създателите на „Как да си дресираш дракон“

„Круд“ (The Croods) ни запраща назад във времето, при пещерните хора от рода Круд, озвучавани в оригинал от звезди като Никълъс Кейдж (таткото), Ема Стоун (по-голямата дъщеря), Райън Рейнолдс (номадът Гай, в когото тя се влюбва). Анонсирани като „първото модерно семейство, отпреди 4 млн. години“, те се очакват по кината от 29 март 2013, но премиерата е още в средата на февруари, извън конкурса на фестивала Берлинале. Трейлърът ни предлага и поглед към праисторическата мода: първите обувки, най-древната рокля на тигрови шарки и един еко (т.е. напълно жив) колан от ленивец.

Междувременно по Нова телевизия в събота, 16 и 23 февруари, от 12 ч., можеш да си припомниш игралните версии на „Семейство Флинтстоун“ – първата, от 1994-та (с Джон Гудман като Фред и Елизабет Пъркинс като Уилма, Рик Моранис и Роузи О’Донъл като Барни и Бети Ръбъл) и втората, от 2000 г., за младежките им години (с Марк Ади и Стивън Болдуин като ергените Фред и Барни, Кристен Джонсън и Джейн Краковски като неомъжените още Уилма и Бети).