Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Малинови кетони-основни факти

23
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

На пазара за хранителни добавки е залято от различни продукти за отслабване,намаляне на апетита,засилване на метаболизма ,горене на мазнини и т.н.,В тази конкурентна среда ,в стремежа да се предложи нещо ново на потребителя ,се появяват постоянно нови продукти, а именно последния хит за сваляне на излишните килограми е:RASPBERRY KETONES или познати ,като МАЛИНОВИ КЕТОНИ!

 

 

Какъв е ефекта от приема на Малинови кетони?

 

Общо взето действието му е,като на останалите формули предназначени за отслабване:

Помага на тялото да изгори мазнините

Ускорява метаболизма

Контролира апетита

Детоксикира и пречиства организма

Помага за подобряване на имунната система на тялото

Помага Ви да свалите килограми, като ви дава повече енергия

Подобрява кръвообращението

 

Какво представляват RASPBERRY KETONES и какво ги отличава от останалите добавки за редукция на теглото

 

► Малиновите кетони,регулират и стимулират секрецията на Адипонектин – естествен хормон, регулиращ множество метаболитни процеси в организма, включително нивата на глюкоза и разграждането на мастните киселини.

 

 

Малина кетони ( малинови кетони) това са ароматни съединения, които се намират в червената малина и благодарение на тях малината ухае така силно. Единият от принципите на действие на тези съединения, е активиране на хормона на чувствителната липаза( хормонът, който натрупва мазнините в мастните клетки), който след активизиране, преобразува мазнините в енергия.

Установено е, че Малина кетони ( малинови кетони) повишават нивото на норадреналина ( хормонът, който увеливава скоростта на метаболизма и изгарянето на мазнините). Данните от повечето изследвания с малина кетони ( малинови кетони) сочат, че приемайки тази добавка, хората са изгарят повече мазнини, отколкото са приели.

Единият от хормоните причинител на затлъстяване е адипонектинът, който се произвежда в мастната тъкан и влияе върху развитието на натрупването на мазнини. Хора страдащи от наднормено тегло, имат ниски нива на адипонектин. В случаите, когато се понижава телесното тегло концентрацията на адипонектин се повишава.

Малина кетони ( малинови кетони) с помощта на адипонектина ще съобщи на тялото Ви да преобразува мазнините в енергия, вместо да ги трупа в клетките. Адипонектинът е по-силен и от инсулина, чрез неговото повишаване може да предотвратите появата на диабет тип2.

►МАЛИНА ЛИСТ