УЖАС! Боби Кристина отново хваната с др*га

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Боби Кристина отново хваната с др*га

Боби Кристина е поела по пътя на самоунищожението, досущ като майка си Уитни Хюстън

Измина една година откакто Уитни Хюстън бе намерена м*ртва във ваната в хотелката си стая в Бевърли Хилс. Но изглежда дъщеря й Боби Кристина Браун не си е взела поука от грешките на майка си, с която бяха най-добри приятелки.
За пореден път Боби Кристина бе засечена на публично място със съмнителна цигара. Близки до звездната щерка споделят, че това едва ли е цигара с обикновен тютюн, а по-скоро с марих*ана.

Това джо*нт ли е?

Бабата на Боби Кристина Сиси наскоро зави в телевизионно ток шоу, че внучката й е прекъснала всякакъв контакт с нея: „Аз мисля, че тя все още е в траур и трябва да се подложи на терапия“, сподели 79-годишната Сиси. Тя е притеснена за 19-годишната си внучка, която се е отчуждила от всички. Боби Кристина прекрава всичкото си време с половинката си Ник Гордън, който е нейн доведен брат.

Сиси и Боби Кристина вече не се виждат

Всички са на мнение, че Ник има лошо влияние върху Боби Кристина. Близките й се притесняват, че тя е тръгнала по пътя на самоунищожението, който майка й бе избрала, отдавайки се на алкохол, дрога и връзки с погрешните мъже.
Дано само Боби Кристина не извърви стъпките на Уитни Хюстън до края.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: