Румен Петков, Кристалина Георгиева и Юлиян Вергов – при Лора Крумова през уикенда

2
Добави коментар
yApple

В „Тази събота” на 16 февруари, от 9 до 11 ч. ще проследим избора на тримата митрополити, между които ще бъде посочен следващият български патриарх. На живо от Светия синод ще предава репортерът Борислав Лазаров, а събеседник на водещата в студиото ще е богословът Калин Янакиев.

Гост на Лора Крумова ще бъде и бившият вътрешен министър Румен Петков, който ще коментира скандала около папката „Буда”, масовите протести и новите сигнали за корупция.

Екипът на „Тази събота” ще гостува на живо в дома на Ангел Заберски. Ще видим и видео за посещението на певицата Бебе в България, както и специално подготвени материали за най-стария шахматист в България.

Специален гост в студиото на „Тази събота” ще е и цигуларят Веско Ешкенази.

В „Тази неделя” на 17 февруари на живо от Варна ще видим интервю с  наръгания с нож организатор на протестите и  бивш футболист Иван Петров.

Как се харчат парите за хуманитарни мисии – на живо в предаването ще разкаже еврокомисарят Кристалина Георгиева.

В пряко включване от Петрич ще проследим и протеста  срещу набезите на ромите в Петрич. Гост на Лора Крумова ще бъде и любимият актьор Юлиян Вергов, който ще разкрие подробности около най-новата си постановка „Арт”.

Ще се срещнат и с певицата Лора Караджова, както и със сексолога Наталия Кобилкина, която ще представи книгата си „Открита пред теб”.