Трябва ли да се погребе косата на Васил Левски?

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Темата на предаването в понеделник, 18 февруари, ще бъде „Трябва ли да се погребе косата на Васил Левски“. Идеята е на психолога Еленко Ангелов. В навечерието на 140-годишнината от обесването на Апостола ще ви срещнем и с родственицата на Апостола – Ася Иванова, която също иска косата на Дякона да бъде положена в земята. 16-годишната ученичка от София почита паметта на своя пра пра-пра-прачичо и изследва родословното му дърво.

През седмицата коментатори  на „Преди обед“ ще бъдат музикантът Калин Вельов и радиоводещата  Калина Стефанова.

Къде живее в последните години и с какво се занимава еротичната писателка Йожени Бел. Момичето, които пишеше най-смелите любовни стихове в зората на демокрацията, даде първото си интервю за родна медия от 13 години насам.

Вредна ли е микровълновата печка и дали храната, приготвена в нея, е наистина канцерогенна? Отговорите от диетолога д-р Райна Стоянова.

Кои са предимствата и недостатъците  на 4-часовия работен ден и защо мнозина предпочитат именно този модел на заетост?

Победителката в първия сезон на „Гласът  на България“ – Стелияна Христова, ще бъде специален гост на „Преди обед“. Заедно с нея ще проследим пътя на участниците от първото издание на музикалното риалити Елица Наумова и Алекс Байчев. Тримата ще си спомнят за емоциите около формата и ще ни разкажат за това трудно ли е да си звезда.