Дневни по поръчка

2
Добави коментар
mebelsbg
mebelsbg

Покажи ми дневната си, за да ти кажа какъв си! Дневната е онази част от жилището, която отразява Вашия вкус и житейската Ви философия. Копнежът за лекота, простор и непринудено общуване премахна преградите между кухнята и дневната и ги сля в приятелска прегръдка, която е центърът на съвременните жилища. Това е мястото за среща с приятели, за споделяне на най-съкровените желания с най-близките Ви хора или просто място за почивка, където да преоткриете себе си. Затова е важно дневната да приласкава с неподправено очарование и истински уют.
При проектирането на дневни ние се стремим да оформим едно плавно преливащо се пространство с изискана и стилна визия, като се вдъхновяваме от Вашата личност. Корпусната и мека мебел във всекидневната трябва да бъде съобразена с Вашите виждания за удобство и уют. Защото знаем, че дневната е онова пространство в жилището, което е пропито с духа и излъчването на собствениците. Само така се получава онази магия, която дава вкуса и аромата на домашното всекидневие.
Мебелите, които Ви предлагаме, ще бъдат изцяло съобразени с Вашите желания. Всекидневната е помещението в дома, където смело може да експериментирате със стилове, цветове и материали. Ако често посрещате гости, може да се спрете на топлите тонове, които предразполагат за приятни разговори и запомнящи се моменти. Мебелите, направени от масив или с фурнир, имитиращ дърво, внасят комфорт и придават на атмосферата във всекидневната уют и топлина. Модерните елементи – алуминиеви вратички, стъкла, метализирани корпуси, са за тези, които предпочитат новите, модернистични стилове, като хай-тек и минимализъм.
Нашите специалисти биха Ви посъветвали с помощта на цветовете да разделите всекидневната на две: в трапезарията може да заложите на веселите, ярки тонове, а мястото за отдих да е изпълнено в спокойни, хладни цветове, които предразполагат към релаксация. За да изградите един запомнящ се интериор, в който да се усеща собственият Ви почерк, изберете компонент, който ще се превърне в приковаващ вниманието акцент. Това може да е диванът, а защо не и камината, които ще изградят и оформят една цялостна концепция при проектирането и обзавеждането на Вашата дневна.
Възможностите, които предлагаме в Ломбардо, за дневни по поръчка ще се впишат в цялостната интериорна концепция на Вашия дом, като същевременно ще му придадат неповторимост и уют. Целта, която си поставяме, когато изработваме дневни по поръчка, е да уловим Вашата индивидуалност и да я пресъздадем с мебели. Във всеки проект на дневна ние влагаме дългогодишния си опит, иновативни технологии и креативност, които допринасят за уникалността на моделите.

Разгледайте нашата галерия от примерни идейни проекти за дневни по поръчка:

 
Разгледайте нашата галерия от реализирани проекти за мебели по поръчка.
Можете да поръчате обзавеждане за дневни от нашия електронен магазин за мебели.