Виктория Бекъм – Street style вдъхновение видяна 5724 коментари 12

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

В неделя на Модната седмица в Ню Йорк се състоя представянето на есенната колекция за 2013-та на госпожа Бекъм.

Неуморния труд на бившата спайска и невероятно стилните дрехи и аксесоари, с които се открояват модните й линии, съвсем заслужено й спечелиха място в модния елит.

В деня на представянето на линията си Victoria Beckham Пош бе заложила на семпла и изчистена визия, в която съвсем очаквано се открояваха и елементи от собствения й бранд, а именно зелено милитари палто с черни кожени детайли и черна чанта с детайл масивна верижка – и двете част от миналогодишната есенна колекция.

Остатъка от визията на звездата се състоеше от тъмни дънки тип „skinny jeans“, изчистена черна блуза и големи слънчеви очила.

Съвсем нормално Виктория винаги е първата, която се появява с дрехи или аксесоари от новите си колекции. Така няколко дни по-късно нежната половинка на Дейвид Бекъм бе забелязана и с копринена риза от последната си есенна линия.

Дрехата в цвят мока с черни детайли бе съчетана с милитари палто от есената колекция за 2012 на Виктория, тъмни дънки, обувки на ток с леопардов принт от Manolo Blahnik и черна клъч чанта.