Спечелете пералня Indesit като споделите Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени

1
Добави коментар
pgp

Сладък наркотик или болезнена агония. Кратък миг или цяла вечност. Любовта ни докосва за секунда, пазим я цял живот. Разтърсва света ни и понякога нежно ни убива, но пък кара сърцето ни да препуска като буен жребец, ставаме по-добре, онемяваме, мечтаем, сънуваме… А където има любов, там има и сладко любовно терзание – закономерност, която няма изключения.

Но любовта е още нещо – тя е най-силният и важен двигател в живота ни, точно затова трябва да умеем да я очистваме.

Indesit и View Sofia ще подарят тази скъпоценна пералня (на следващата снимка) от най-ново поколение на онзи от вас, скъпи читатели, който ни даде „Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени“.

Защото на празника на всички влюбени, обичащи или обичали, Свети Валентин, е нужно да сложим в ред преживените разочарования и старите спомени за невъзможна любов, да ни е по-хубаво занапред, да продължим да изживяваме на чисто най-смисленото нещо в живота.

Сподели ни в кратък текст начина, по който си се справял или се справяш с тази по-малко искана, но много полезна страна на любовта. Нека е оптимистичен, елегантен, мил или смешен. Нека се усмихнем за този хубав празник, не само защото сме влюбени, а и защото сме били. И ще бъдем.

Наградата за най-добрата рецепта как да изперем любовните спомени Indesit ще осигурят модела INDESIT IWSC 5105, с капацитет 5 кг, 1000 об./мин., енергиен клас A, с регулиране на температурата и оборотите, със специални програми – Дънки, Експресно пране, Спортни дрехи, Спортни обувки, с модерните опции Eco Time, отложен старт, отстраняване на петна, допълнително изплакване, в размери 85х 59.5х 40 см и с 2 години гаранция. И всеки път, когато слушаш безшумния барабан на новата си пералня INDESIT IWSC 5105, ще си спомняш, че любовта е фантастична и си струва. Дори когато от дистанцията на времето й се налага едно деликатно изпиране.

Имаш точно две седмици, от днес, 8 февруари, до 22 февруари, петък, след което най-сладките „рецепти” ще бъдат публикувани на страниците на ViewSofia. Победителят ще обявим седмица по-късно, на 1 март.

Адресът за изпращане на всичко необходимо, плюс трите имена, телефона за контакт и местоживеене, е [email protected].

Краен срок за участие: 22 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.