Ето как заради Енергото човек си преряза вените!

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Ето как заради Енергото човек си преряза вените!

Възрастният пенсионер от село Йонково нямал възможност да си плати непосилната сметка за ток и затова си прерязал вените

България е потресена от поредния случай, при който заради Енергото човек се самоубива. Този път тази трагедия стана в село Йонково, община Исперих, където 80-годишен пенсионер си преряза вените и на двете ръце, съобщи трагичната новина БЛИЦ.

Заради сметката за ток, мъж си преряза вените

Мъжът веднага е бил откаран в Спешна помощ в болницата в Исперих. Лекарите са успели да стабилизират състоянието на направилия опит да се самоубие пенсионер, но все още състоянието му е критично и те не дават гаранция, че ще оживее.

Инцидентът станал вчера следобед. По думите на местните жители дядо Мустафа овдовял преди 5 години и оттогава той живеел сам. Той е получил инфаркт и инсулт, дори и психическото му състояние вече не било съвсем стабилно. Единствената дъщеря на стареца живеела в чужбина и за него се грижели далечни роднини. Именно те го открили с бликащата кръв от прерязаните вени на ръцете.

Съселяните на дядо Мустафа коментират, че възрастния мъж живеел твърде скромно с пенсийката си, но когато получил последната си сметка за ток, той направо не можал да го понесе и посегнал на живота си, за да се отърве от мъките. От преживения шок, 80-годишният пенсионер е получил още един инфаркт в болницата, съобщиха лекарите от здравното заведение.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: