Ето как Николета изненада Валери за ЧРД

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Ето как Николета изненада Валери за ЧРД

Плеймейтката сподели снимки от празника

Николета Лозанова изненада феновете си като сподели мила снимка от рождения ден на Валери. Плеймейтката публикува снимка на малката Никол с огромна торта. Моделката дори запечата момента, когато момиченцето подарява въздушна целувка на празнуващия си татко. И реши да почерпи виртуално всичките си фенове.

Никол отново разнежи мрежата

„Време е за тортата…черпя всички ви с целувки“, написа под фотоса плеймейтката. Снимката за кратко време събра близо 1 500 харесвания, а моделката купища благопожелания.

Феновете й моментално изпаднаха в умиление и започнаха да сипят хвалебствия по адрес на малката Никол. Чаровницата за пореден път се превърна в звездата на вечерта сред феновете на майка си. Чуха се дори коментари, че малката госпожица отсега е засенчила Николета.

В публичното пространство обаче се чуха и други коментари. От известно време се говори, че Лозанова толкова упорито пуска снимки на Никол, за да затвърди имиджа си на добра майка. Плеймейтката понесе доста критики, когато месец след раждането се върна на работа обратно. И дори бе снимана да обикаля Гърция с приятелки, докато Валери се грижи за дъщеря им.

От друга страна малката Никол успя да спечели сърцата и на най-отявлените антифенове на майка си, които изпадат в умиление при вида на звездното бебе. Мнозина коментират, че именно това е и причината Николета толкова често да споделя снимки на дъщеря си.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: