групово пазаруване- 55% отстъпка за уникални ръчни изработени гривни,колиета и обеци с черни или бели естествени океански…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

УНИКАЛНИ РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА И ОБЕЦИ ОТ БЕЛИ И ЧЕРНИ ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ!

Луксът не винаги е непоносимо скъп – той е качество на живот което с нас лесно може да си позволите! Направете подарък на себе си или на близък за Вас човек! Подарете уникална ръчно изработена гривна,колие или обеци с черни или бели естествени океански перли.

 

Офертата включва избор на едино от следните бижута:

Гривна (бели или черни) океански перли 

Колие (бели или черни) океански перла 

Обеци (бели или черни) океански перли 

БОНУС!!!

При закупуване и на трите бижута получавате подарък пръстен с океанска перла (с черна или бяла).

 

За да закупите трите бижута е необходимо да закупите 3 ваучера!!!

 

Всички бижута са произведени от „Юникорн 09” и са ръчна изработка с естествени океански перли.

 

Сведенията за използване на перлите като украшения, символ на красотата и чистотата, се съдържат в най-ранните документи на човечеството, като Корана, Библията и Талмуда.

 

Перлата е натурална скъпоценност създадена от жив организъм. Тя е едно от чудесата на природата. Допреди сто и петдесет години произходът им е бил неизвестен на човечеството. Може би затова съществуват толкова много легенди за тяхната поява на планетата. Най-много от тях са свързани със сълзите както на боговете, така и на принцесите. Древните гърци вярвали, че това са вкаменени капки вода, падащи в морето от косата на Афродита – богинята на красотата и любовта. Японците ги смятали за сълзите на Ама – богинята на морето, тъгуваща по своята дъщеря, прекрасната принцеса Кацука, отвлечена от зъл дух. За индийците перлите били капки дъжд, попаднали в мидени черупки и застинали там. По време на Средновековието смятали, че перлите се образуват от падналите в морето мълнии.

 

Астролозите смятат, че перлите носят на притежателя си късмет, дълъг живот, щастие и здраве. Ние от „Юникорн 09” вярваме, че те ще донесат всичко това и на Вас!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово