ПОМНИТЕ ЛИ Я?! Вижте Д-р Куин Лечителката през годините

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ПОМНИТЕ ЛИ Я?! Вижте Д-р Куин Лечителката през годините

ПОМНИТЕ ЛИ Я?! Вижте Д-р Куин Лечителката през годините 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Джейн Сиймур навърши 62 години и все още изглежда невероятно

Джейн Сиймур ще остане запомнена от телевизионните зрители като доктор Микаела Куин Лечителката. Тя се превъплъти в ролята на смелата лечителка в цели 149 епизода от 1993 до 1998 година. Красавицата, чиито очи са различен цвят – едното е сивкаво, а другото зелено, застана редом и до най-желания британски агент 007 Джеймс Бонд през 1973 година, когато изигра пленителната ясновидка Солитер.
Актрисата е родена на 15 февруари в Хейс, Великобритания, и рожденото й име е Джойс Пенелопи Вилхелмина Франкенберг. Освен като актриса Джейн Сиймур се изявява и като писателка на книги със съвети и напътствия и на детски книжки. Тя е работила и като фотомодел и е била лице на модната линия CC (Country Casuals). Английската актриса има награда Еми, два Златни глобуса и редица други отличия и признания.
В личен план привлекателната Джейн е все в търсене на романтика и любов – тя е била омъжена цели четири пъти, като в момента е с четвъртия си съпруг Джеймс Кийч, от когото има две деца. Джейн Сиймур има още две деца от третия си съпруг Дейвид Флин.
Нека си припомним Джейн Сиймур през годините:

Истинска красавица – тя не е само актриса

Тя бе и момиче на Бонд – Солитер

Джейн Сиймур като д-р Куин Лечителката

На 62 години тя е все още изглежда страхотно

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: