Ексклузивно: Охранители стрелят с пистолети на масов бой на ММА състезание

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Уникално меле с участието на над 50 тренирани бойци по смесени бойни изкуства се заформило на състезание по аматьорски ММА, научи Sportal.bg. Мъжагите от няколко спортни клуба от столицата се сдърпали по време на битките на техните съотборници на ринга в зала „Лонсдейл“ в квартал „Дружба“.

След първите по-остри реплики между състезателите, скандалът бързо прерастнал в масов бой, който охраната на състезанието и присъстващите полицаи нямали силите да предотвратят.

Заради масовото сбиване, охранителите на залата се принудили да стрелят във въздуха, за да успеят да изкарат участниците в сблъсъка извън залата. Въпреки че охраната извела биещете се мъжаги извън съоръжението, боят не спрял и навън.

Там побойниците продължили необезпокоявано да се налагат с всякакви подръчни материали, като бройката на пострадалите от мелето била внушителна.

„Само секунди след като се сбиха, всички момчета бяха с разгъваеми палки, боксове, столове и всякакви подръчни материали в ръцете. Някои от тях дори не обърнаха внимание на това, че охраната стреля във въздуха и продължаваха да се бият. Даже някои казаха, че това са пиратки, а не изстрели и да не им обръщат внимание. Не знам как изобщо някой може да овладее такова меле“, коментираха очевидци на стълкновението.