Качествен контрол: „Прелестни създания”

1
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

„Прелестни създания” се опитва да привлече вниманието на феновете на „Здрач” с поредния кахърен и свръхестествен любовен сюжет. Но в света на киното има и по-посредствени филми от този, отбеляза Деян Статулов в сутрешния блок на Нова ТВ. Безсмислено е да критикувам задълбочено проект, който е предназначен за момичета, сложили първия си сутиен.

Те ще понесат лесно предсказуемия сюжет и не особено успешния микс между романтика, комедия, паранормални способности и твърде дигитализирани визуални ефекти. Но в същото време е забавно, че вещерската приказка има гнило професионално одобрение от 45%, което все пак е два пъти по-добро от това на другия премиерен филм за уикенда „Умирай трудно 5”.

Критиците отбелязват, че за разлика от „Здрач” тук актьорите се справят доста по-добре. А оскаровите носители Джеръми Айрънс и Ема Томпсън освен, че са си прибрали по един лесен хонорар, наистина са повишили класата на лентата.

Бокс офис резултатът ще определи бъдещето на „Прелестни създания”. Отсега мога да се обзаложа, че историята на Лена (Алис Енглерт) няма да свърши дотук.

Качественият контрол на Филмче.нет Е ПРЕМИНАТ САМО ЗА СТРАСТНИ ФЕНПИРИ И ФЕНПИРКИ. Другите нека да пропуснат „Прелестни създания”.

Българска премиера: 15.02.2013 (Beautiful Creatures / Форум Филм България / Alcon Entertainment)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂