Спечели DVD плейър, куфар, слушалки и още много награди от Теди

1
Добави коментар
pgp

Промоцията включва следните продукти с промоционална опаковка и с производствен промоционален код на обратната страна на етикета или стикер, съдържащ промоционален код, наричан по-долу кодът:

1. Тedi нектари – 300 ml 2. Tedi нектари – 750 ml 3. Tedi waterrr напитки – 500 ml 4. Tedi play напитки – 400 ml

В промоцията има право да участва всяко физическо лице, което следва да изпълни следните условия:

а/ да закупи в периода 11.02.2013 – 01.07.2013г. поне три промоционални продукта; б/ да регистрира своето участие в периода от 00:00:00 часа на 11.02.2013г.до 24:00:00 часа на 01.07.2013г. на сайта на организатора /датата и часът на получаване на заявката за регистрация от организатора са решаващи/; в/ Заявката да е попълнена правилно от лицето или родителя/законния представител на детето в четлива форма на латиница или кирилица и изпратена от участника, като следва да съдържа следните данни: – Лични данни на участника – име и фамилия, адрес, и-мейл адрес, дата на раждане, пол, потребителско име на участника, телефон. – Кода на опаковката на продукта, закупен от участника;

Всеки участник трябва да запази до края на промоцията стикера/етикета с промоционалния код, вписан върху него и регистриран от участника на сайта на играта, както и касовата бележка от закупуване на продукта. При предоставяне на награда на участник организаторът има право да изиска стикерите/етикетите на всички продукти с всички кодове, вписани от участника на сайта на играта, както и касовите бележки. В тези случаи предоставянето на оригиналните кодове се счита за съществено условие за получаване на някоя от наградите във връзка с промоцията.

Невъзможността за изпращане на четлив код или изпращането на неверен/несъществуващ код лишава участника от право да получи наградата.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове, при условие че регистрацията на всеки код се свързва със закупуването на определен продукт от участника. Кодът може да се използва еднократно за получаване на гарантирана награда и за участие в томболата.

За участие в томболата участникът следва да регистрира минимум три кода, които са валидни за томболата в следващата седмица.

Гарантираните награди се предоставят за следния брой регистрирани кодове: а/ сенници за кола – 8 кода; б/ възглавница за път – 10 кода; в/ кърпа – 30 кода; г/ слушалки – 25 кода; д/ куфар – 50 кода.

Награда от томболата – 13 портативни DVD плейъра.

Гарантирани награди: а/ Първа гарантирана награда – 2100 сенници за кола; б/ Втора гарантирана награда – 1600 слушалки; в/ Трета гарантирана награда – 800 кърпи; г/ Четвърта гарантирана награда – 200 възглавници за кола; д/ Пета гарантирана награда – 300 куфара;

Максималният брой награди, който всеки регистриран участник може да спечели за целия период на промоцията, е съответно: – Една награда от томболата; – По две гарантирани награди от всеки вид

Краен срок за участие: 01 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.