Сбъдни мечтата си с Ефреа и тя ще ти подари мечтания модел

1
Добави коментар
pgp

Убедени сме, че всеки е срещал в Интернет или в списания вълнуващи модели, които е мечтал да има. Споделете ги с нас и Ефреа може да сбъдне Вашите мечти!

Изпратете снимка/и, линк или и двете на e-mail [email protected] заедно със следната информация: линк или информация откъде е взета снимката; марка, дизайнер, събитие и др.; кратък текст за идеята на модела, както и Вашите виждания и идеи за промяна и подобрение на модела, ако имате такива; Вашите имена; телефон за контакт; и-мейл, потребителско име в Ефреа.

УСЛОВИЯ: 1. Моделите трябва да са за ежедневно лятно облекло – рокли, поли, панталони, костюми, блузи.

2. Трябва да могат да бъдат изработени от тъкан текстил.

3. Моделите не трябва да са предлагани все още на българския пазар.

НАГРАДИ:

Всяка одобрена и публикувана снимка ще донесе по 100 точки опит. Всеки потребител има право да изпрати само един и-мейл с максимум 5 предложения. Наше експертно жури ще прецени, на база интереса и коментарите, кои модели да включим в колекциите на Ефреа.

Избраните модели ще бъдат предложени в нашата рубрика „Бъди Пръв!“ като, ако офертата за тях се активира, човекът, предложил модела, ще го получи като подарък. Ако обаче офертата за този модел не се активира, човекът ще може да изхарчи левовата равностойност на модела в нашия сайт www.efrea.com. НОВО – Ефреа ще награди потребителя, дал най-полезен коментар към модел, който се реализира в Ефреа, с 500 точки опит и карта с отстъпка 3%

Ефреа запазва правото си да прецени дали изпратеният модел е подходящ за публикация в рубриката.

Ние не копираме модела, а се вдъхновяваме от него!

Краен срок за участие: 17 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.