Баретата събира бригада срещу Таки

3
Добави коментар
mignews
mignews

Едва отворил очи, след като бе на косъм от смъртта, Златомир Иванов започнал да събира тайно наказателна бригада. Откакто е дошъл в съзнание, Баретата неуморно раздава заповеди на своите авери директно от болничното си легло в столичната клиника „Пирогов“.

Според “България днес“ той е привикал доверените си хора един по един и изработвали план как да ликвидират враговете му. Баретата се е заканил да разчисти сметките си с всички врагове, с които имал търкания пред атаката срещу него. Едно от първите имана в списъка му било това на Христофорост Аманатидис – Таки.

Иванов разполагал с достоверна информация къде е той. Въпреки, че са си били разпределили териториите справедливо – „Фирмата“ на Баретата поема търговията с хероин в столицата, а „Холдингът“ на кокаин в София. След смъртта на Георги Илиев започва яростна битка за преразпределение на територии, не само в София, но и в страната. Според запознати Таки е напуснал България, не от страх да не бъде арестуван, а за да не бъде ликвидиран от Баретата.