Мила Кунис от 50-те

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Мила Кунис безспорно е сред най-горещите холивудски актриси за последните две години. Специфичният чар на американската с украински корени ѝ донесе и титлата „Най-сексапилна жена на 2012“ според списание Esquire. 

През март Мила ще докаже на целия свят, че може да бъде ослепителна не само като модерно момиче, но и в ролята си на ретро красавица. Напоследък оставаме с впечатлението, че по някакъв неписан закон всички известни дами са задължени да участват в поне една фотосесия, за която да се преобразят като модни икони от 60-те.

Виждали сме как го правят Лана Дел Рей, Линдзи Лоън, Ким Кардашиян… Сега имаме възможност да се убедим и в универсалния сексапил на г-ца Кунис. Ще ни го покаже списание Allure, още от корицата на предстоящия си брой – можете да я видите в нашата галерия.  

Докато се възхищавате на нейната красота, нека обърнем внимание и на три любопитни елемента от съпътстващото интервю:

Как се е чувствала като необвързана жена?  Всички разбрахме, че от месеци насам Мила има сериозна връзка с бившия мъж на Деми Мур – Аштън Кътчър. Преди години пък красавицата дълго време излизаше с Маколи Кълкин. А в периода между двамата?

„В продължение на четири години не бях обвързана. Прекрасно време. Прекрасно време. Обожавам да съм необвързана!“

Да ѝ се чуди човек, защо тогава „хаби“ Аштън? На толкова много жени не им харесва да са сами и биха искали да се обвържат с него!

Защо се е разголила толкова малко в „По приятелски“ с Джъстин Тимбърлейк?  „Показах гърдата си отстрани. Няма нужда да показвам и дупето. Получавате едното или другото. Не може и двете.“

Защо мрази Ел Ей и папараците?  „Можете да проверите в интернет кой Starbucks посещавам. Можете да проверите в коя зала тренирам. Можете да влзете в интернет и да разгледате цялото ми ежедневие! Те нямат представа в каква опасност поставят хората по този начин… Непрекъснато се тревожиш, че нещо ще изскочи и ще постави живота или близките ти в опасност.“

Aко харесвате не само Мила Кунис, но и останалите лица от кориците на лъскавите списания, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук – ние ще ви информираме какво се случва с тях!