Топ 5: Най-романтичните пози в леглото

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Както може би сте разбрали, през февруари темата на месеца в Jenite.bg е „Любовни трепети“. Като модерни дами обаче – такива, които са наясно със своята сексуалност – не поставяме в тази графа само щастливите пеперудки в стомаха, или сърдечната болка при изживяване на несподелена обич.

Не можем да пропуснем един от най-разтърсващите любовни трепети – удоволствието от секса. И ако някой понечи да възрази, че смесваме физическите с духовните понятия, ще му кажем, че когато говорим за отношенията между мъж и жена, за нас те представляват неделимо цяло. Сексът е естественият резултат от любовта, да не говорим, че дори може да бъде основна причина за нея. И да поддържа огъня й.  

Това важи както за палавите, така и за по-емоционалните преживявания в леглото. Днес обаче, за да отбележим края на Седмицата на влюбените, ще се съсредоточим не върху „мръснишките“, а върху най-романтичните секс пози, които познаваме.

1. Лъжички Закъде без тях? Обикновено те са първото нещо, за което се сещаме при споменаването на „нежен секс”. Знаете как става – лежите странично, тялото ви е идеално прилепено до това на партньора и следва извивките му, двамата сте обърнати в една и съща посока. Не разтваряйте бедрата си, за да му осигурите максимално удоволствие при проникването. Хванете ръката му в своята и смело, но деликатно го насочвайте да ви гали по гърдите, корема, клитора.

2. Прикована към леглото Освен „лъжичките”, това е другата чувствена поза, която позволява на мъжа да шепне в ухото ви, да го захапва нежно, да ви целува по тила. Последното ще ви побърка! Просто трябва да легнете по корем, с изпънати крака и да ги разтворите само, за да може щастливецът да проникне във вас. След това съберете бедрата си и дори кръстосайте глезените, за да бъде възможно най-тясно.

Партньорът ще бъде легнал върху вас, но няма да ви „смачка“, тъй като ще подпре мъжествената си тежест на лактите. Ако имате късмет, ще прикове и китките ви към леглото със силните си ръце – това ще ви възбуди още по-силно.

3. Позата „яб-юм” В превод думичките означават „баща-майка” и определено бихме казали, че това хармонично съчетание на телата е бащата и майката на тантричния секс. При това не е трудно за начинаещи. Мъжът трябва да седне удобно с кръстосани крака. След това бавно се настанете в скута му, гледайки го в очите и обгръщайки кръста му с крака. Той ще ви поеме в прегръдките си и ще започне да прави, каквото трябва. Освен емоционалната близост, хубавото в тази поза е, че тя ограничава възможността за твърде дълбоко проникване. Така партньорът ви ще свърши по-бавно, а вашата G-точка ще бъде директно стимулирана през цялото време.

4. Още една възможност, в която вие ще сте отгореПриканете любимия си да седне, като постави ръцете си зад себе си и се облегне на тях. Краката му трябва да бъдат събрани и сгънати в колената – така бедрата му ще образуват своеобразна „лежанка”, върху която да се отпунете. Не напълно, разбира се. Вие също ще се подпрете на ръце, след което можете да започнете да се движите чувствено. Свободно покажете удоволствието, което изпитвате, без да се притеснявате да гледате партньора в очите и да издавате всички звуци или изражения на лицето, които напират отвътре. 

5. Танцуващият секс  Позволете на мъжа си да ви притисне в изправено положение към стената. Вие ще бъдете с гръб към него. Танцувайте бавно и чувствено. Той ще се опитва да ви обладае, но дори когато проникне във вас, не спирайте да се движите съблазнително. Не се притеснявайте, че така ще попречите на пениса му да остане вътре – целта е да го подлудите максимално, като го карате да си пробива път отново и отново. 

Ако тази статия ви е предизвикала да мислите за хубави неща и се чувствате жадни за още, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!