Борба с хлебарки и други вредители. Унищожаване на насекоми и гризачи.

8
Добави коментар
sedefa
sedefa

НАЧАЛО | ЗА НАС | БЛОГ | КОНТАКТИ

Борба с хлебарки, унищожаване и на всякакви други вредители.

Лицензирана борба с вредителите: хлебарки, плъхове, бълхи, дървеници, мравки, кърлежи, оси, къртици, комари, молци, мишки, сляпо куче с нови препарати от последно поколение – без цвят и миризма. Премахване на змии и гущери. Извършване на еднократни обработки против хлебарки и всякави други вредители, а също и сключване на абонаментни договори за ДДД (договори за дезинфекция, дезинсекция и дератизация) съобразно изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

Най – съвременни методи и оборудване за унищожаване на хлебарки, плъхове и други вредни насекоми и гризачи заселени в жилища, ресторанти, офиси, складове, болници, блокови пространства, зелени площи, бизнес сгради, детски клубове, хотели и др.

Прецизно подбран квалифициран персонал, преминал обучение в РИОКОЗ (ХЕИ) за борба с хлебарки и др. вредители. Ние унищожаваме и трите вида хлебарки срещани в нашата страна, а именно: Кафява (Германска) хлебарка, Черна (Ориенталска) хлебарка и Кафяво – ивичеста (Мебелна) хлебарка, а също и с всички други вредни насекоми и гризачи. Ръководител на дейността ни е епидемиолог с дългогодишна практика по извършване на професионална дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

Третиране с последен клас препарати за борба с хлебарки, плъхове и др. вредители, които са тествани и удобрени от Министерство на здравеопазването и притежават съответните санитарни разрешители. За ваше удобство използваме препарати за борба с хлебарките и другите вредители, които са без характернa миризма и цвят и не причиняват алергии.
Използвайки най – качествените и безвредни препарати ние гарантираме за 100% професионализъм в унищожаването на вредителите в обработените от нас обекти.

Унищожаване на насекоми и гризачи в София, Пловдив, Варна и Бургас

Извършваме борба с хлебарки, плъхове, мишки и други насекоми и гризачи в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, както и в по-близките до тях области. При нас може да поръчате, както еднократно унищожаване на хлебарки или други вредители, така и възможност за сключване на абонаментен договор за цялостна поддръжка против вредни насекоми и гризачи във вашето частно жилище или търговски обект.
Основните услуги, които извършваме са:

Борба с хлебарки и др. вредни насекоми.
Унищожаване на плъхове и останалите гризачи.
Борба с кърлежи (акари).
Унищожаване на къртици и сляпо куче (борба срещу подземни вредители).
Обеззаразяване и контрол над патогенни микроорганизми – след вирусни заболявания, за общо хигиенизиране и т.н.

Борба с плъхове в Пловдив

Борба с хлебарки в Пловдив

Борба с хлебарки в София, Пловдив, Варна И Бургас

Фирмата ни извършва борба с хлебарки в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас и работи само с най-новите и качествени препарати за борба с хлебарки, които са напълно безвредни за хора и животни. Предлагаме професионално пръскане срещу хлебарките срещани у нас, а именно: Кафява (Германска) хлебарка, Черна (Ориенталска) хлебарка и Кафяво – ивичеста (Мебелна) хлебарка, с нови препарати за борба с хлебарки – без цвят и миризма.

На страниците на сайта ни ще намерите много полезни съвети за унищожаване на хлебарки (всички видове хлебарки), както в частни жилища, така и в търговски обекти от всякакъв тип. Отредено е място и за подробни съвети как е првилно да се води борба с хлебарки в търговски обекти, а също и в обекти с обществено предназначение, каквито са здравните заведения, автогарите, ЖП гарите и т.н.