Какъв е пътят към мъжкото сърце? видяна 6399 коментари 13

8
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Нашите майки и баби казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, но за съжаление той може да е много по-трънлив. За да завърши пътешествието успешно са нужни много повече неща от женски чар, трябват ви ум и житейски опит.

Първо съберете колкото можете повече информация за човека, когото харесвате. Разберете какво го привлича, какво го отегчава и какво обича да прави. Много важно е да покажете възхищение към това, с което се занимава вашият избраник. Дайте му шанс да се чувства успял с вас.

Изненадайте го с нова прическа, грим, дрехи и бельо, за да покажете, че цените срещите си с него и искате да изглеждате добре в неговата компания. Уважавайте чувството му за свобода. Повечето момичета буквално атакуват телефона на приятелите си с обаждания и съобщения. Така само ще го отдалечите, защото ако той иска да прекара времето си с вас, ще се обади сам.

От БГНЕС съветват да бъдете различна. Рутината и постоянството отегчава мъжете. Те търсят нещо необичайно и интересно. Точно за такава жена са готови да направят и невъзможното.