Подарете таблет за 8-ми март на специална за вас дама

2
Добави коментар
pgp

ИСКАШ ДА ПОДАРИШ ТАБЛЕТ ЗА 8-ми МАРТ НА СПЕЦИАЛНА ЗА ТЕБ ЖЕНА?

Lenovo Exclusive Store ще ти съдейства.

Какво предлагаме: Номинирай една наистина специална за теб жена, която те обича, кара те да се усмихваш, подкрепя те в начинанията и те зарежда с настроение. Може да е твоята майка, приятелка, любимата, сестра, дъщеря или всяка друга жена, която е важна за теб и без която животът ти няма да е същия. Регистрирай се, регистрирай дамата, на която искаш да подариш таблет IdeaTab A2107 и напиши защо е толкова специална за теб.

На 8 март с томбола сред всички участници ще определим специалната дама и ще и пратим таблет IdeaTab A2107 с лично посвещение от човека, който я е номинирал.

– За да участва в “Играта”, участникът е необходимо да въведе: o името си, валиден имейл и телефон; o име и телефон на жената, която номинира за награда таблет от “Играта”; o кратко описание защо я номинира.

Участникът има право да участва в томболата на “Играта” само веднъж.

С томбола сред всички номинации в “Играта” се определя печелившата номинирана участничка, която ще получи таблет IdeaTab A2107 с послание от човека, който я е номинирал.

Краен срок за участие: 07 Март 2013

Победители
Специалната дама, която печели таблет Lenovo IdeaTab от играта, е Наталия Лазарова, номинирана от Илия Киров.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.