ЧЕСТИТО! Златка е бременна!

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЧЕСТИТО! Златка е бременна!

Баща на бебето е жененият Мирослав

Плеймейтката Златка Димитрова е бременна, издадоха близки нейни приятелки. Бащата на бебето е любимият на Злати Мирослав, който все още е женен. Черната Златка стана причини Миро да напусне жена си, след като връзката им стана публична след влизането й в Къщата на Вип Брадър.
Златка е направила няколко теста за бременност в домашни условия, които са показали положителен резултат, но щастливата новина все още не е потвърдена от доктор, пишат от БЛИЦ.

Златка е бременна

Новината е трябвало да бъде запазена в тайна от все още настоящата съпруга на Мирослав, но този план е бил осуетен след като приятелки на плеймейтката издадоха новината. Новината, че е бременна, Злати съобщила единствено и само на Миро, на майка си и на две от най-близките си приятелки, тъй като била суеверна и се бояла негативната енергия на хората да не се отрази зле на нея или на бебето, пишат от „Телеграф“.

Мирослав е бащата на бебето

Ако гинекологът на Златка потвърди новината, предполага се, че сватбата между плеймейтката и любовника й ще бъде отложена за след раждането.
Както изглежда Златка все пак е намерила любовта и историята за нея ще има хепиенд, след като тя изплака морета от сълзи по Благой-Багата, докато двамата бивши живяха под един покрив в риалити шоуто.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: