Кариерата на един модел

1
Добави коментар
lidiya
lidiya

Наскоро се запознах с едно момиче, което е модел в една от известните модни агенции. В днешно време повечето хора като чуят думата модел си правят грешни асоциации. Все пак това е въпрос на личен избор и никой не ти го налага. За да Ви покажа и друга гледна точка, ще Ви разкажа за работата на модел в лицето на новата ми познайница.

Тя е голяма красавица и още от малка се интересува от мода. Явявала се е на редица конкурси и е печелила няколко награди. Преди време случайно попада на сайт, в който има подробна информация за модели. Там тя прочита съветите и условията,след което изпраща своите снимки и попълва профила си. Следващата нейна стъпка е да създаде своето TFP, или казано по-просто създаване на отношения с професионален фотограф. От там нататък се започва сериозния бизнес-получава различни предложения за работа, като решава дали да приеме. Кариерата й е тръгнала стремглаво нагоре след като прави реклама. След този момент започва да поема все по-сериозни и по-добре платени ангажименти. В момента тя има все по-малко свободно време за шляене, но намира време да ходи на шопинг в чужбина. Напоследък положението и рекламния и модния бизнес е тежко покрай финансовата криза, показателно е, че една от водещите агенции – Джей Моделс приключила дейността си в последните месеци на 2007 година, но тя за щастие, успява да създаде отношения и да си намери работа в чужбина.

Сподели ми, че работата изисква и жертви, тъй като полага много грижи за тялото и лицето си. Преди да отиде на снимки тя задължително минава разкрасителни процедури, внимава с какво се храни, не пуши и не пие. Относно мъжете – има сериозен приятел, с който живее от три години и я подкрепя,а когато има ангажимент в чужбина я придружава. Тя смята, че когато дойде краят на кариерата й ще продължи да се занимава отново с мода, като обучава деца за модели.

Google+ Comments

TrackBack URL for this entry: http://krasivata.info/karierata-na-edin-model/trackback/