ШОК! Това е гавра с принцеса Даяна

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ШОК! Това е гавра с принцеса Даяна

Списание обяви Риана за новата принцеса Даяна

Списание „The Sunday Times Magazine“ си позволи да публикува на корицата си колаж на барбадоската певица Риана и покойната принсеца Даяна. Статията, към която е колажът, разглежда двете светски дами като ги сравнява. Авторката на материала Камила Палия прави съпоставка между трудния брак на принцеса Даяна и принц Чарлс и бурната връзка на Риана с рапъра Крис Браун.
Списанието обявява барбадоската чаровница за новата принцеса Даяна, имайки в предвид, че откакто Лейди Ди почина през 1997 година, папараците не са следвали така никоя друга звезда освен Риана. И двете умеят умело да флиртуват с камерата и да се показват в различни светлини, което ги прави любимки на фотографите.

Корицата на The Sunday Times Magazine

Разликата тук обаче е, че докато Лейди Ди спазваше строгия протокол като член на кралското семейство, Риана си позволява да води един наистина луд живот – тя особено много обича да публикува свои провокативни и разг*лени снимки в социалните мрежи, споделя интимни моменти от личния си живот и дори се компроментира например с кадри как тя пуши мариху*на.

И двете са любимки на папараците

Ето тук по-консервативните британци не издържаха и заплюха материала на авторката Палия като гавра с покойната майка на принц Уилям и принц Хари. Списанието не е имало за цел да осквернява паметта на Даяна.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: