Ева от „Тоника” проплака: Искат да убият Гого!

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Ева от „Тоника” проплака: Искат да убият Гого!

Има хора, за които физическото унищожение на любимият певец на всички българи е цел номер 1, но съпругата му Ева ще ги разочарова

Ева от „Тоника” проплака, че има хора, които искат да убият Гого. Легендарният и обичан от всички българи изпълнител е застрашен от манията на някои хора, които целят физическото му унищожение.

Ева от „Тоника” проплака: Искат да убият Гого!

Но съпругата му, Ева Найденова е категорична, че ще ги разочарова, тъй като от две години Гого е стабилизиран и се чувства много добре, разкри новият брой на в. „ШОУ”, цитиран от БЛИЦ.

Ева разкри още, че има хора, които напълно съзнателно правят целенасочени атаки срещу съпруга й. Те пускат из медиите грозни слухове, че състоянието му се влошава. Затова и медиите отразяват пълни глупости, които нямат и капчица истина. Единствената им цел е физическото унищожение на Гого.

Тайнствена и неоткриваема болест повали любимия ни певец от „Тоника” преди вече повече от три години. Ева е неотклонно до съпруга си в битката с това мистериозно заболяване. Тя се грижи по 24 часа в денонощието за Гого и урежда леченията му в страната и чужбина.

Освен цялото това напрежение, Ева трябва да търпи и грозните слухове и грубите спекулации относно здравословното състояние на Гого, които пълзят из медиите и които вгорчават живота на семейство Найденови.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: