Забавена бременност изтормозила Маги Вълчанова

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Мис България Вселена 2000 Маги Вълчанова чакала година и половина преди да забременее с втората си рожба. В момента тя е в петия месец и по вида на корема си гадае, че бебето пак ще е момче. Това е планирано бебе, чакахме го около година и половина и вече бях започнала да се притеснявам да не би да ми се отразява възрастта, призна в „Преди обед“ Вълчанова. Медицинските й изследвания обаче показали, че няма проблеми да забременее и бременноста скоро станала факт. 

Маги признава още, че е в отлична форма и че в третия месец е карала ски, а сега тренира фитнес по час и половина. Другата й страс в сегашното положение били лютите чушки.

Миската продължава да пие необходимата за растежа на плода фолиева киселина, въпреки че й препоръчали това да става само до 4-ия месец.

Мисля, че е нормално да се качат 20 килограма по време на бременността, смята Маги. Синът й я питал: Мамо, как успя да го глътнеш това бебе?, смее се красавицата.

Това е второто дете на бившата Мис България и съпруга й Румен Георгиев, син на легендарния финансист от 80-те и 90-те години, а впоследствие и червен депутат Румен Георгиев. Красавицата от Пловдивско живее от години с боса на застрахователното дружество Армеец.

Двамата се ожениха през юли 2011 на тайна церемония, след като Маги вече беше родила сина им./БЛИЦ