Кратко ръководство за видео разговори с iPhone и FaceTime

2
Добави коментар
wweb
wweb

Услугата FaceTime позволява безплатни видео разговори между всички потребители, притежаващи iPhone, iPad, iPod touch, iPad mini или Mac устройства с предна камера. Но, в смартфона на Apple, тя не е отделно приложение, а вградена функция. Това прави видео разговорите с iPhone, много по-достъпни. Следва кратко ръководство за работа с FaceTime.

Kак да водите видео разговори с FaceTime от вашия iPhone

1. Стартирайте приложението Phone от началния екран на айфона. 2. Намерете човека, с който желаете да проведете видео разговора. Имайте предвид, че този човек трябва също да притежава iPhone, iPod touch, iPad или Mac, способен да приема разговори по FaceTime. 3. Най-долу на страницата за контакт ще откриете опцията FaceTime. 4. Ако човекът, когото искате на наберете има няколко телефонни номера и e-mail адреса на страницата за контакт, ще бъдете помолени да изберете един от тях. 5. Видео чата по FaceTime ще започне до няколко секунди.

 

 

Как се преминава от обикновен разговор към FaceTime видео разговор в iPhone

Ако провеждате телефонен разговор, но решите, че искате да преминете на видео чат, тогава трябва да направите следното:

 

1. В менюто по време на разговора ще забележите иконата на FaceTime. 2. Натиснете я. Ако тя е замъглена, означава че FaceTime разговора не е достъпен. 3. Ако човекът отсреща притежава устройство с активирана FaceTime функция, разговора ви ще премине към видео чат.

 

 

С предната камера на вашия Mac или MacBook, може да използвате компютъра като охранителна и шпионска камера, докато не сте си у дома.