Марешки: Оставането ми в Локо (Пд) зависи от отношението на феновете

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Благодетелят на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заяви в предаването „Пред банята“, че би останал в клуба докато феновете показват правилното отношеиние към него. Той заяви, че смята да вложи над 4 милиона лева на „Лаута“ и е готов да дава и още, стига да си струва.

„Бъдещето ми в Локомотив (Пловдив) не е свързано с предстоящите избори. Този сезон съм готов да дам над 4 милиона лева за финансирането на клуба. Знаете, че това не са никак малко пари. За мен обаче най-важно е отношението на феновете. Ако то е такова, каквото очаквам, след като давам толкова пари ще остана още дълго. В противен случай съм готов веднага да си събера багажа“, обяви Марешки.

Босът призна, че все още не е придобил контролния пакет акции на Локомотив от Константин Динев, като причината е, че двамата просто не могат да намерят време да се срещнат и да си стиснат ръцете.

Накрая Марешки сподели мнението си за селекцията и за очакванията си за представянето на Локомотив до каря на сезона.

„С привличането на Владо Мирчев смятам, че решихме проблемите в атака. Той е футболист с биография и няма нужда от представяне. Ако не оправдае доверието, ще търсим нов нападател през лятото. Когато дойдох в Локомотив ме убеждаваха, че 1,5 милиона ще са достатъчни за издръжката на отбора, но се оказа, че трябват по 4. Това обаче не е проблем. Мисля, че футболистите не са ощетени по никакъв начин. Сега тяхната работа е да побеждават и да радват феновете. Ако не побеждават – няма да има пари. За момента имам перфекти отношения с феновете и се надявам те да останат такива. Всички се стараем Локомотив да върви напред“, завърши Марешки.