Спечелете Samsung Galaxy S III

1
Добави коментар
pgp

Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на един брой смарт телефон Galaxy S 3.

За спечелването на наградта, е необходимо:

Да сте регистриран потребител в интернет страница www.facebook.com

Станете почитател (фен) на корпоративната страница на Самсунг  България във Facebook.

За да участвате в играта , трябва да убедите 10 ваши приятели да харесат страницата на Самсунг България, чрез приложението на играта „Стани Samsung Фен”, публикувано на корпоративната страница на Samsung Bulgaria.

За да изпратите покана трябва да изберете цифра от 1 до 0. Ако някой не приеме поканата, след 2 дни можеше да поканите друг приятел на негово място.

След като всичките 10 ваши приятели харасат страницата на Самсунг, профилните им снимки ще се появят на мястото на цифрите от 1 до 0 в апликацията.

След като попълните регистрационната форма, в която се изисква лична ваша информация: първо име и фамилия, e-mail адрес, може да участвувате в томбола за спечелване на наградата: Galaxy S 3.

На 11.03.2013 ще бъде проведена томбола за спечелване на голямата награда. Томболата ще бъдат проведена  в присъствието на нотариус. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили  механизма на Играта. 

Краен срок за участие: 10 Март 2013

Победители
Дойде време да обявим и победителя от играта Стани Samsung Фен! Честито на Nikolai Arhipov, който е новият собственик на страхотен Galaxy S III!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.