Мини камери | SPY.BG – Шпионски магазин

1
Добави коментар
terzir77
terzir77

Мини камери с големи възможности! Изберете своето средство за наблюдение на ключово място на достъпна цена. Огромно разнообразие от висококачествени микро камери с дискретни размери, за дискретни начинания. Пазят вашата собственост, улесняват вашето ежедневие, създават скъпоценни спомени.

 
Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис Обективът на тази камера, скрит зад истинско копче, ще остане незабележим, дори и за най-наблюдателните. С тази камера можете да записвате аудио-видео файлове и снимки.С еднократно натискане на бутона „Плей“ правите снимки. Видеото се пуска със задържане около 3 секунди на същият бутон след което лампичката примигва няколко пъти и изгасва.
Цена: 55.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-5%
Нова цена: 52.25лв.

 
С тази камера ще имате възможност да паркирате без затруднения дори и през нощта.Тя е монтирана в поставката на номера и може да бъде свързана към всеки видео монитор.- 1/3 инчов CMOS сензор дава изключително детайлно изображение- 120 градусов обектив, който гарантира пълната видимост зад автомобила.
Цена: 81.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-10%
Нова цена: 72.90лв.

 
Дигитален видео рекордер, мини камера и дистанционно управлениеТази камера, скрита зад копче от дреха може да записва аудио и видео само с едно натискане на копчето на дистанционното управление. Освен това има вграден сензор за движение, който може да активира записа автоматично.
Цена: 278.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-38%
Нова цена: 172.36лв.

 
Миникамерата е монтирана в пластмасовата поставка, която държи автомобилния номер. Тя предава по кабел стандартен видео сигнал, който може да бъде използван за помощник при паркиране или да бъде включен към записващо устройство. Камерата е водоустойчива и е предвидена за работа при високи влажност, температура и прах.Характеристики:Сензор – VC707(CCD Chip)
Цена: 79.00лв.
Очаква се
Промоция:-25%
Нова цена: 59.25лв.