Ремонт на покриви, смяна и изграждане в цяла България

1
Добави коментар
seoremo
seoremo

Ремонт на покриви, смяна и изграждане в цяла България

Фирма ТЕТО ЕООД е компания с над от 10 годишен опит и традиции в изработването на метални керемиди, трапецовидни профили, безшевни улуци, тръби и тн. През годините фирмата се е специализирала в ремонт на покриви. Произходът на металните керемиди е още от 60-те години на 20 век във Финландия и те са пригодени за различни климатични условия, където температурните амплитуди на въздуха варират от -50 до +50 градуса.

Употребата на металните керемиди все повече се увеличава във времето, което се дължи на продължителния им период на използване и тяхната издръжливост при всякакви атмосферни условия.

В производството на метални керемиди компанията използва производствените линии на световноизвестната марка “SAMESOR”, която е наложена с годините на международния пазар.

През годините на съществуване на ТЕТО ЕООД можем да се похвалим с реализацията на стотици строителни обекти – от жилищни блокове и кооперации до административни сгради и учреждения, както и значителен брой вили, хотели и тн.  Фирма ТЕТО ЕООД е наложила високо  качеството при  производствените си и организационните процеси в своята работа.Дейности като ремонт на покриви, облицоването на сгради, водосточните системи са част от качествените услуги, които предоставя компанията.Чрез широкия набор от услуги и качествена продукция, фирмата се е утвърдила като сигурна компания в сферата на строителните и ремонти дейности, а металните керемиди са надеждни и предпочитани от все повече домакинства.

Освен това ТЕТО ЕООД предлага и най-различни аксесоари с които има възможност да бъдат изготвяни елементи при различни специфични поръчки. Предлаганите продукти се отличават с високо качество на изработка и удовлетворяват нуждите на клиента. За улеснение на клиентите предлагаме и подробни инструкции при монтажа на металните керемиди, които може да намерите на нашия сайт.Имате възможност да разгледате и няколко снимкови галерии с реализирани проекти от нашата фирма, в които може да видите интересни решения за различни типове сгради.
Основните преимущества на металните керемиди са:

– Дълъг период на експлоатация достигащ 50 години
– Ниски нива на тегло – 1 м2 тежи 4 – 5 кг
– Многопластово защитно покритие
– Високо нива на устойчивост при силни температурни амплитуди
– Лесно и удобни са за транспортиране и монтаж
– Херметичност
– Красив дизайн и външен вид
– Силно и естествено наподобяват по външен на традиционните керемиди