групово пазаруване- 64% отстъпка за арома масаж на цяло тяло с етерично масло по избор на клиента + сауна и релакс зона от…

2
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ПРЕМАХНЕТЕ УМОРАТА! ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ СРЕД АРОМАТНИ СВЕЩИ И РЕЛАКСИРАЩА МУЗИКА!

Отървете се стреса и напрежението, от умората и болката с неустоимата оферта на PIXY SPA CENTER!

 

Офертата включва: 

Аромамасаж масаж на цяло тяло с етерично масло по избор на клиента – продължителност 60 мин.

Неограничен достъп за ползване на сауна и релакс зона.

Умората, напрежението, ежедневния стрес, натоварения работен график и битовите грижи отслабват възстановителните и защитни сили на организма и го предразполагат към заболявания и повишена чувствителност.

 

Аромамасажът или както често популярно се нарича ароматерапията е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Той премахва сякаш с магическа пръчка негативните въздействия на околния свят.

 

Арoма масажът е лечебен метод, при който се използват естествени етерични масла за медицински и козметични цели, а също и за въздействие върху психологичните състояния. Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват кръвообращението и успокояват сетивата. Чрез арома масажа въвеждането на етеричните масла в организма се извършва през кожата, чрез определени масажни похвати. Етеричните масла имат ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата. Това им свойство, съчетано с антисептичните, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства на маслата ги прави неоценими помощници в борбата срещу неразположенията и болестните състояния.

 

Разпуснете след напрегнатия ден с офертата на PIXY SPA CENTER!

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник