Тайната на слабата фигура на Виктория Бекъм – Edna.bg

0
Добави коментар
yApple

Снимка:
Getty/Guliver

Виктория Бекъм може да е уважаван моден дизайнер, чийто стилни рокли се разпродават като топъл хляб, въпреки високата им цена, но също така е съпруга и майка на четири деца.

Вики често има изморен вид, особено на последната Седмица на модата в Ню Йорк, когато представи новата си колекция.

При всяка своя публична поява тя изглежда стилна, елегантна и женствена, но това, което прави силно впечатление във външния вид на госпожа Бекъм е изключително слабата ѝ фигура, нетипична за жена, минала през четири бременности.

Разбира се, Виктория разполага с достатъчно финансови средства, за да наеме армия от лични треньори, които да следят дали изгаря достатъчно калории във фитнеса, разположен удобно в къщата ѝ, както и готвач, който да се погрижи тя и семейството ѝ да се хранят по възможно най-здравословния и щадящ талията начин.

Въпреки всичко това обаче е известно, че Виктория има стриктен режим и не си позволява да се отпуска в каквото и да било отношение.

Самият Карл Лагерфелд бе казал за нея, че е жена с желязна воля и дисциплина.

Сега Dailymail.co.uk издава каква е една от тайните за поддържане на фина фигура на съпругата на Дейвид Бекъм. Тя приемаводорасли като хранителни добавки.

Това не е революционно решение, тъй като отдавна се знае колко полезни са водораслите, колко добре се отразяват на организма и как няма нищо учудващо или странно да бъдат консумирани като обикновена храна. Те са богати на йод и помагат за ускорението на метаболизма, както и за бързото горене на калории.

Разбира се, за повечето хора, които не живеят в Япония, това звучи доста необичайно и е нормално да се подходи със съмнение. За щастие съвременните технологии са успели да капсулират полезните свойства на морските растения под различна форма – на прах, на таблетки и други видове хранителни добавки.

Специално за Виктория се знае, че тя приема своята дневна доза водорасли като шейк, а Бритни Спиърс – друга почитателка на морските храни, ги консумирала сурови.

Нищо не ви пречи наистина да тествате продукти с водорасли, за да установите сами за себе си дали ви се отразяват добре.