БИЖУТЕРИЯ ЕСПЕР / ESPER – ИЗРАБОТКА НА ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ БИЖУТА – СОФИЯ – – Бижутерии – Бижутерски ателиета и магазини -…

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Бижутерии Еспер

Бижутерия Еспер или Esper Jewellery е създадена през Юли 2004 година от екип дългогодишни специалисти по дизайн, моделиране и изработка на бижута от благородни метали.

В момента бижутерска фирма Еспер разполага с широка гама собствени модели бижута, както и със съвременни технологии за ръчно и компютърно 3D моделиране, което дава възможност за изработка на бижута по модел или идея на клиента.

Непрекъснато променящият се пазар на бижута и нарастваща конкуренция в бижутерството налагат нови нива на професионализъм и адаптивност. Със своите квалифицирани кадри, новаторско мислене и съвременна техническа база, бижутерия Esper Jeweller не се страхува да приеме тези предизвикателства гледайки напред, давайки своя принос в областта на ювелирното изкуство и модния дизайн.

► Бижутерски услуги от бижутерии Еспер

Ръчно моделиране и изработка на бижута от злато, сребро и платина по модел на клиента, или от собствен моделен фонд
Компютърно моделиране на бижута – изработка на значки, фирмени лога и др.
Възстановяване на части от комплекти бижута
Ръчно изковаване и надписване на бижута
Поправка на бижута и аксесоари от благороден метал
Оценка и сертифициране на скъпоценни камъни
Изработка на бижута на едро

► Инвестиции в благородни метали
Скъпи приятели, Еспер като водеща фирма в производството на бижута от сребро, злато и платина, може да Ви предложи най-добрата гаранция за доходност – благородните метали.

инвестиция в благородни метали на най-добрата цена
без такси и разходи
обезпечени с благороден метал Вашите пари Ви носят печалби както от лихви, така и от непрекъснатото поскъпване на металите като суровина

На интернет адрес www.kitco.com сами можете да се уверите какво е било поскъпването на металите през последните 10 години.

Повече информация на тел. 0888 847 114