УАУ! Звездни майки показват коремчета след раждането

3
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Звездни майки показват коремчета след раждането

Вижте в каква форма са любимките ви след раждането

Звездите правят и невъзможното, за да поддържат телата си в перфектна форма. Особено строг режим и редовни тренировки са единственият начин звездните красавици да си възвърнат стегнатите тела след раждането. Но стане ли това, звездните майки са изключително горди да се покажат вталени и стегнати, а това се вижда най-добре, когато покажат малко г*ла кожа. Ето кои звездни майки демонстрират завидна форма след раждането.
33-годишната певица Пинк винаги е обичала да залага на екипи и сценични тоалети с разг*лен корем. Година и половина след като стана майка за първи път, тя е в уникална форма и го показва. В един от последните си клипове Пинк танцува само по бельо (вижте видеото по-долу) и показва, че е работила усърдно върху себе си.

Пинк и Алиша Кийс – отново стегнати след раждането

Гласовитата Алиша Кийс също е горда да покаже завидна фигура. Певицата стана майка за първи път преди две години, когато роди момченце. През 2012 тя направи ударно завръщане с новия си албум и както изглежда е работила усърдно не само в звукозаписното студио, но и във фитнеса.

УАУ! Бионсе е отново във форма

Но като най-впечатляваща можем да определим Бионсе, която роди миналия януари. Певицата успя да свали 27 килограма след раждането благодарение на строга, но здравословна диета специално за майка. В последната си фотосесия Бионсе е зашеметяваща, а коремът й е отново така стегнат както преди раждането.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: