Пеловска е троянски кон

1
Добави коментар
mignews
mignews

„Даниела Пеловска е троянски кон“, казаха протестиращи пред БНТ. Според двама от организаторите на протестите в столицата Пеловска е саботирала протеста.  Тя беше обвинена от останалите, че не е делегирана да бъде на пресконференцията с премиера Бойко Борисов и правителството.

„В писмото има само неин подпис, мой няма. Разграничаваме се от нея“, добави един от протестиращите. Тя пък твърди, че има запис от столично заведение в който се вижда, как я упълномощават да внесе писмото.  „Имаше хора, които още в неделя приканваха гражданите да влязат в стълкновение с полицията. В джоба на Боян Расате имаше камък“, каза Даниела Пеловска.

„Пред 50 полицаи Расате каза, че трябва да има революция и да се лее кръв“, каза Пеловска. И добави, че в ДКЕВР трябва да има гражданско представителство.  „Вчера беше абсолютна полицейска провокация – кървавия 19-ти февруари. Българският народ се преобрази точно в деня на Левски“, каза един от протестиращите. Друг поиска индивидуални договори с „Топлофикация“, в които да има клауза за отказване. „Не е достатъчно това, което каза Бойко Борисов. Приготвили сме законопроект“, казаха други протестиращи.