Вече не сме съученици, ела ми… / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

2
Добави коментар
yApple

Замисляла ли си се, че в училище има куп готини момчета, но нещо все те спира да им обърнеш по-специално внимание?

Много странно, но на психологична основа момичетата са склонни да пренебрегват съучениците си, докато прекарват времето си в училище. След завършването обаче, момчетата от даскалото вече придобиват странно обаяние и ти се струват по-привлекателни, по-мъжествени и по-узрели. Това идва от познатия факт, че девойките винаги изпреварват в развитието си противоположния пол, а оттам идва и мнението им, че техните съученици не са дорасли, за да им обръщат внимание.

Истината обаче е, че и преди, и след бала разликата не е чак толкова голяма.Ако едно момче е било готино в училище, то и след бала пак ще си бъде привлекателно. И обратното, ако си нарочила някой, че не е дорасъл да му обърнеш специално внимание, той едва ли ще преобърне представата ти, само защото веднъж си го видяла облечен в костюм. Така че, не се заблуждавай и не чакай да мине празничната нощ, за да се „нахвърлиш“ на симпатягата от съседната паралелка.

Ако обаче си твърдо решена, че искаш да прелъстиш готиния младеж от другия клас след завършването, то имаш една перфектна възможност той да те забележи и тя, естествено, е на бала! Освен че в този ден ще изглеждаш ослепително, ще имаш и идеалната възможност да включиш всички възможни женски трикове в действие. Започни от секси излъчването, което винаги подлудява момчетата, а също така можеш да заложиш и на известна доза недостъпност. Всяка недостъпна мацка е по-интересна от момичетата, които показват с всички средства, че са „вързани в кърпа“. Затова, ако искаш да го свалиш, бъди от тези, които се забелязват и приковават погледите, но и навяват представата, че не всеки може да ги има.

Ако си хвърлила око на въпросния младеж, имате прекрасна възможност да запазите отношенията си и след балната вечер, тъй като вече няма да прекарвате по 8 часа на ден заедно. Основната причина за провалянето на ученическите връзки е именно тази, че в училище сте били неразделни. След тази вечер всеки поема по своя път, записва се в университет и гони целите си. В този случай вероятността да си омръзнете почти не съществува. И току-виж… това се окаже и голямата ти любов.

Ако пък искаш просто флирт, то можеш да бъдеш сигурна, че ще срещнеш това момче отново още на първата кръгла годишнина от завършването на училище. Така че, няма от какво да се притесняваш, след като вече си набелязала младежа, просто действай. Както се казва, вие официално вече не сте съученици, така че предразсъдъците не би трябвало да ти влияят по никакъв начин. Бъди сигурна, че между един младеж на 19 и един на 21 разликата е единствено и само в статутите, но не и в мисленето. Просто единият е ученик, а другият – студент.