„Революция Z“ се завръща в ефира на bTV с втори сезон на 7 март

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Романтичната музикална драма „Революция Z” се завръща в ефира на bTV с втори сезон на 7 март. Феновете на Тино, Ани, Боби и Фипо ще могат да гледат новите епизоди всеки четвъртък от 21 ч.   

Много изненади, екшън, обрати и, разбира се, много хубава българска музика очакват  зрителите на bTV във втория сезон на „Революция Z”. Персонажите ще излязат от обичайното си амплоа и темперамент, някои ще „сменят компанията” и ще въртят мръсни номера, други ще променят отношението си към любовта и секса. Мечти, сънища и реалност ще се слеят в едно, а сюжетът ще постави героите в още по-предизвикателни, рисковани и дори пагубни ситуации.

В компанията на рицари, вълци и римски императори, във втория сезон на “Революция Z” зрителите на bTV ще видят и любими музиканти, които ще влязат в ролята на гост звезди. Как ще реагира на присъствието им в училище строгият Цеков, дали Савов ще се върне към китарата и как ще се трансформират Маринова, Димитрова и Пешева, зрителите на bTV ще могат да проследят от 7 март в 21:00 часа по bTV.