Правителството падна!

19
Добави коментар
blg
blg

Правителството на Бойко Борисов падна! С какво ще запомним именно това правителство.

Нашата гледна точка: Изкуствена медийна подкрепа, платен ПР, кухи и напразни обещания, магистрали, но с наши или европейски средства, а не със средства на Бойко Борисов, много рязане на лентички – типично ЖИВКОВО време!

Това е поредното правителство на България, което няма да се запомни с нещо положително. Най-вероятно ще бъде запомнено още с: Разкриване на агентурното минало на Борисов, нещо което доказва, че всички са заедно, всички управляващи и управлявали цели 23 години са заедно и печелят заедно. Друго, с което ще се запомни е силовите акции – доста погрешни, на Цветан Цветанов, некомпетентността на Симеон Дянков (постни пици), ограбването на държавата от десетки министри, хора по високите етажи, облагодетелстване на политици и други.

Какво следва?

Ще Ви кажем какво трябва да постигнем всички ние – българите!

Следва промяна на България. България е на народа, България заслужава да се развива. В момента е на дъното. Безработица, корупция, полицейщина, шуробаджанащина. Това са определения, които олицетворяват истината ни днес. До днес!

От днес протестите продължават, продължават с ясни и точни искания. Някой от основните:

Не искаме БСП, ГЕРБ, АТАКА, ДПС, ГРОП, МРОП и други политически партии. Народът знае, че всички са в играта. Българинът се пробуди! Ние – българите знаем какви игри се играят. Вече 23 години.

Сега е време за промяна! Трябва да се започне с промяна на системата. Тази 23 години доказа, че не работи за народа, а само за облагодетелстване на определени кръгове от хора.

НЕЩО ВАЖНО: Ще се поиска ли отговорност на подалите оставка? Това трябва да се случи възможно най-скоро.

За последно: Депутатският имунитет е другото нещо, което трябва да остане в историята. Бъдещите политици трябва да знаят, че всеки един момент могат да бъдат наказани.

За финал: Да пребъде БЪЛГАРИЯ! Да си повярваме, да си подредим къщичката, нека БЪЛГАРИЯ бъде на БЪЛГАРИТЕ!