Кореспондентът на bTV в САЩ Ясен Дараков с ексклузивни кадри от червения килим на „Оскар“-ите

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

За втора поредна година при отразяването на Наградите „Оскар” кореспондентът на bTV в САЩ Ясен Дараков отново ще бъде единственият български журналист на червения килим в Холивуд.

В събота – 23 февруари, в централната емисия на bTV Новините Ясен Дараков ще пренесе зрителите на bTV в цеха, където под изключителни мерки за сигурност се произвеждат статуетките „Оскар”.

В неделя – 24 февруари, броени часове преди старта на излъчването на живо по bTV Cinema, в bTV Новините в 19.00 часа зрителите ще видят ексклузивни кадри от червения килим на церемонията на най-престижните отличия в киното. Дараков ще се включи минути преди звездите да започнат да пристигат за голямата нощ, ще покаже фаворитите за престижната награда, как ще бъдат облечени звездите и всичко, което се случва непосредствено преди 85-ата церемония по връчването на наградите „Оскар”.

В понеделник – 25 февруари, в предаването „Тази сутрин“ на живо от „Долби тиътър“ кореспондентът на bTV ще заведе зрителите зад кулисите на церемонията и ще ги срещне с победителите, ще покаже отново техните речи и специални тоалети, и ще разкрие какво са казали звездите на червения килим преди да влязат в залата.

Миналата година Ясен Дараков интервюира носителя на „Оскар” за поддържаща роля Кристъфър Плъмър, Джордж Клуни и приятелката му Стейси Киблър и Анджелина Джоли. Дараков е и главен редактор на българския вестник в САЩ и Канада – BG VOICE.

Цялата церемония по раздаването на наградите „Оскар“ зрителите ще могат да проследят на живо по bTV Cinema.

Всички новини за „Оскар“-ите, както и любопитни материали за претендентите за престижните статуетки, можете да намерите в специалната рубрика на btvnews.bg>>>