Поредният сутиен, който обещава чудеса – Edna.bg

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Снимка:
Thinkstock

Жените винаги са се доверявали на всевъзможни хитрини, за да изглеждат по-красиви и най-вече по-слаби.

Понякога това включва усилени диети и упражнения, а друг път се разчита просто на оптична измама.

Интересен пример за сутиените.

Някой находчив ум е измислил корсета, който е бил необходимото зло за всички жени, които са искали да изглеждат с невероятно фини талии и пищен бюст.

Корсетите са се стягали буквално до припадък, а дамите са стояли с изпънат гръб, неспособни да дишат и да се помръднат, но щастливи, че изглеждат прекрасно.

Революцията настъпва, когато се появява сутиенът и дамите захвърлят корсета.

Да, вече няма какво да придържа коремчето навътре и да прави талията тънка, но за сметка на това удобството е в пъти по-голямо, а сутиенът предлага много по-удачно решение за придържането на гърдите от корсета.

Има най-разнообразни видове сутиени, но като че ли тези с дебелите подплънки и повдигащ ефект са най-търсени.

Търговци и дизайнери се надпреварват да предлагат на жените всевъзможни комбинации на модели, цветове, дантели, подплънки и всичко останало, което би накарало жените да се чувстват уверени в себе си, ползвайки продукта.

Сега веригата „Marks And Spencer“ предлагат интересен нов сутиен, който хем има повдигащ, хем уголемяващ ефект, без обаче да съдържа излишни подплънки.

Тайната е в кройката на твърдата чашка. Моделът се предлага в различни десени, като може да отговори на всеки вкус (вижте снимка тук и тук).

Dailymail.co.uk го представят като чудесен аксесоар, който ще ви помогне да изглеждате по-добре и да се чувствате по-уверени, без да е нужно да тъпчете подлълнки или да си купувате огромни сутиени с много вградени такива.

Всичко наистина звучи и изглежда чудесно, но все пак нищо не може да предотврати моментът, когато дрехите се събличат.

Затова по-добре да се приемете такива, каквито сте, да се обичате и да приемате тялото си като прекрасно, въпреки несъвършенствата му.

В природата няма нищо абсолютно симетрично или съвършено, тъй като всичко е уникално, включително и всеки един от нас.