Шопинг за стрийт кралици! » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Покрай редицата дефилета в различните модни столици, нараства и стрийт еуфорията. Улиците на Ню Йорк, Лондон, Париж и Минало изобилстват от ефектно облечени личности от модните среди, киното и музиката, екстравагантни блогъри и куп модни маниаци.

Тази неповторима атмосфера, която наблюдаваме покрай седмиците на модата, ни вдъхнови да ви предложим две страхотни стрийт визии, с които ще изглеждате досущ като модни икони.

Нашият първи избор е вдъхновен от актуалните многоцветни принтове и смелото съчетание между интензивни нюанси. За такъв тип аутфит е важно да подбретете така цветовете на дрехите и аксесоарите, че да се допълват, въпреки многообразието.

Обединяващ мотив при нас е роклята с геометрични шарки, чийто десен ни води при подбора на останалите елементи от облеклото. Стилно сако в кобалт, пъстроцветен шал, малинов клъч с малки шипове и неонови обувки в стил Casadei допълват атрактивното излъчване!

Продуктите от тази визия са налични в онлайн магазините: boohoo.com, newlook.co.uk!

Втората ни визия е за почитателките на по-елегантния ежедневен стил, които знаят как да го подправят с нотка екстравагантност. Подбрахме изчистена рокля в неутрален нюанс, сако с актуалния раиран принт, масивно колие в монохромна гама и колоритни аксесоари в коралово за акцент.

Артикулите са налични в онлайн сайтовете: boohoo.com, newlook.co.uk, 3suisses.bg и mandco.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Тотален моден хит: черно-бели графики

Модна находка: рокля в стил Sass&Bide

Цветът на 2013 година: изумрудено зелено

Гореща тенденция в цикламено

Шопинг вдъхновен от Chanel

Шопинг вдъхновен от Michael Kors

Звездите обожават шотландско каре. Ние също!

Моден хит: рокли в стил Erdem

Модна икона за по-малко от 200 лв!