Най-зле облечените звезди на Награди Оскар видяна 7392 коментари 8

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

За някои звезди всяка форма на внимание към собствената им персона е добре дошла, така че едва ли някоя от тях ще се обиди особено, ако бъде определена като „Най-зле облечена“.

От избор на неподходящ тоалет за голямо светско събитие не е застрахована нито една популярна личност.

Добрата новина в случая е, че някои от дамите, показани в лоша светлина, са всъщност едни от най-стилните звезди в шоубизнеса и грешките им са опростени и почти забравени.

Сега ще ви представим някои от най-запомнящите се модни катастрофи по червения килим на Награди Оскар.

Шер (1986)

66-годишната звезда може съвсем оправдано да се състезава за най-стряскаща визия не само на Оскарите, а въобще. Черното нещо върху нея е по дизайн на Bob Mackey и е подходящо за някое от сценичните й и шантави превъплащения, но не и за елегантен подиум като наградите на актьорската гилдия.

Селин Дион (1999)

Със сигурност целта на гласовитата изпълнителка е била да остави силно впечатление със запомнящото се сако, облечено на обратно. Идеята не е лоша, но изпълнението е! Стилистите й не са се постарали особено.

Кейт Хъдсън (2001)

Кейт ни е любимка по начало. Има страхотно излъчване и напоследък демонстрира прекрасна форма и усет към елегантната визия. Но по време на Оскарите през 2001-а актрисата съвсем не нацели подходяща визия. Някак ще преглътнем прическата й, но роклята е лишена от всякакво очарование и вкус.

Упи Голдбърг (1993)

Страховито съчетание на червен килим, пижама и опит за създаване на класическа царска визия. Чаровната Упи никога не се е славила с впечатляващ усет към модата, но това вече надминава и най-лошите ни очаквания от нея и стилистите й.

Деми Мур (1989)

Много е рисковано да се опиташ да превърнеш обикновения къс клин в адекватно допълнение към вечерна и натруфена одежда за червения килим. Грандиозен провал на онзи, който е дал идеята за визията на актрисата по време на Оскарите през 1989г.

Фейт Хил (2002)

Красивата блондинка успя да постигне две неща с визията си през 2002 година – да подчертае пищните си форми и да стресне модните критици, появявайки се на червения килим с релефна рокля в цветовете на дъгата.

Джина Дейвис (1992)

Странният избор на рокля на актриста ни навежда на мисълта, че е искала да се пошегува със себе си и наложената на сила грандиозност на събитието Награди Оскар. Но ако наистина й е допаднала тази визия, значи трябва да поемем дълбоко въздух и да запазим самообладание.

Ума Търман (2004)

Млекарка от Алпите бе другото име на Ума Търман по време на Оскарите отпреди 9 години. Роклята е дело на иначе превъзходния дизайнер Christian Lacroix. Интересен е коментарът на актрисата по повод тоалета, направен известно време след наградите – „Изглежда, че не я бях облякла правилно“. Хмм…?

Бьорк (2001)

Ексцентричната певица води в класацията за „Най-зле облечена на Награди Оскар“, но на нея й го прощаваме, защото Бьорк си е просто едно талантливо и много шантаво исландско момиче, на което и този злочест лебед й отива.