Фото конкурс на тема „Нека да е зима!“

1
Добави коментар
pgp

Верига магазини за фотографска техника Фото Павилион има удоволствието да те покани да участваш в най-новия фото конкурс на тема „Нека да е зима!“. Покажи своите най-добри снимки на зимна тематика, гласувай за снимките на другите и спечели чудесни награди, предоставени от Фото Павилион. Наградите са 4 и само най-добрите фотографи като теб имат шанса да ги спечелят.

В конкурса има право да участва всяко физическо лице, навършило 16 години, което отговаря на условията. За да участват в конкурса, потребителите трябва да натиснат бутона „like / харесва ми“ на страницата на организатора във Facebook и да качат поне една своя снимка, за която притежават авторските и сродните им права. Ако участникът не притежава авторски права върху качената от него снимка, той не може да участва в конкурса и следва незабавно да прекрати своята регистрация.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в конкурса.

Всеки потребител има право да участва само със собствени снимки, които не е представял в предишни конкурси на организатора.

В края на фото конкурса участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Награда на журито – ваучер на стойност 400 лв.

Награда за най-много гласувания за снимка – Алуминиев статив Sirui T-2005X.

Награда за произволен участник – Алуминиев статив Sirui T-005 (син).

Награда за произволен участник – Алуминиев статив Sirui T-005 (син).

Конкурсът има състезателен принцип. Всеки участник може да качва по една нова негова снимка на ден. Всяка снимка на даден участник се представя самостоятелно в конкурса. Преди да се появи в конкурса и да може да се гласува за нея, всяка снимка трябва да бъде одобрена от организатора в рамките на 24 часа след като бъде качена. Не се допускат снимки, които съдържат порнография, насилие, расизъм, омраза, както и такива, които противоречат на добрите нрави. Организаторът си запазва правото да откаже снимка на участник в случай, че намира тази снимка за смущаваща или неотговаряща на изискванията за артистичност на конкурса. В този случай участникът може да качи друга негова снимка. Ако организаторът откаже да допусне дадена снимка в конкурса, то участникът може да качи нова снимка едва на следващия ден.

Организаторът се явява в ролята на жури и избира снимка от всички добавени в конкурса. Участникът, който е качил тази снимка, печели наградата на журито. Участникът, качил снимката, която е получила най-много гласувания от всички други снимки в края на конкурса, печели Алуминиев статив Sirui T-2005X. В края на конкурса се разиграва томбола измежду всички участници, които са добавили поне една своя снимка в конкурса и измежду тях се избират двама на прозиволен принцип, които ще спечелят Алуминиев статив Sirui T-005 (син).

Краен срок за участие: 25 Март 2013

Победители

Награда на журито – ваучер на стойност 400 лв. – Константин Величков

Награда за най-много гласувания за снимка – Алуминиев статив Sirui T-2005X – Цветомир Петков

Награда за произволен участник – Алуминиев статив Sirui T-005 (син) – Десислава Найденова

Награда за произволен участник – Алуминиев статив Sirui T-005 (син) – Свилен Стоилов

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.