Берен Саат и гордата Аси си крадат мъжете

8
Добави коментар
ledzep
ledzep

Берен Саат и гордата Аси си крадат мъжете

Актьорите Джансел Елчин и Бюлент Инал скараха двете красавици

Непримиримата вражда между две от най-големите красавици на Турция – Берен Саат и Туба Бююкюстюн, е любима тема за разискване на медиите в южната ни съседка. Двете актриси са абсолютни съпернички – и двете са надарени с хубост, играят в най-хитовите сериали, желани са от десетки компании за рекламни лица, а мъжете направо ги обожават.
Освен за голямата слава звездите от години воюват и на друг фронт – за вниманието на силния пол. В миналото Берен и Туба често са си падали по едни и същи мъже и заради тях са си правили мръсни номера.
Малко след като Берен Саат поставя началото на актьорската си кариера, започва страстен роман с колегата си Джансел Елчин, когото днес българските зрители гледат като Мурат от „Огнено сърце“. Връзката обаче не изтрайва дълго, защото скоро след това красавицата си пада по друг артист – Бюлент Инал. Любопитната подробност тук е, че въпросният всъщност е голямата любов в живота на Туба. В крайна сметка красивата Берен успява да отмъкне годеника на Туба. Последната обаче й го връща след години, когато съзнателно съблазнява в кратък романс бившето гадже на Берен – Джансел Елчин, на когото партнира в „Огнено сърце“.

Берен Саат

Туба не отстъпва по красота на Берен

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Берен Саат, Огнено сърце, Туба Бююкюстюн