Мъжка мода пролет-лято 2013: Ризата Burberry :: Codemoda.com

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Обичайно най-вълнуващите модни идеи се раждат в дамския гардероб, за да донесат разнообразие и уникален стил. В това отношение мъжката мода остава на втори план, традиционно подхранвана от класически предложения сезон след сезон. Точно по тази причина едно забавно и различно хрумване за мъжката визия, предложено от Кристофър Бейли, главният дизайнер на Burberry, ни се струва вълнуващо и много свежо.

 

Става въпрос за ризите, които вече при няколко случая се подвизават в колекциите на британския бранд. На пръв поглед класическа, ризата на Кристофър Бейли е смело разнообразена с неочакван принт. Сърца – едри, съвършено изрисувани, обагрени в бяло – покриват изцяло моделите, изработени в приглушено пясъчно, тъмно синьо и бургунско червено.

 

 

Нетрадиционните ризи се появяват като свежо допълнение в гардероба на мъжа Burberry за сезон есен-зима 2013/14, както и за pre-fall 2013, а първообразът на модела със сърчица е показаната за изминаващия студен сезон риза на едри бели точки. Онова, което е най-вълнуващо около ризата Burberry, е, че тя може да се носи както през студените, така и през топлите месеци – самостоятелно или в комбинация със сако, палто и дори прозрачен дъждобран, както е представена на подиума на Burberry.

 

 

Уникалният модел носи идентичност на мъжката визия, свежест на стила и неочаквано, смело разнообразие в морето от монохромни мъжки облекла. В случай че принтът на сърца ви идва в повече, опитайте класически точки или пък използвайте сърцата като акцент – приложени върху шал или вратовръзка.

 

 

21-02-2013

Автор : Галина Друмева

Снимки : Press; Колажи: CODEMODA.com