Спечелете всяка седмица перлени бижута от Петрол

1
Добави коментар
pgp

До 8 март всеки ден между 8:00 и 9:00 ч. всеки слушател на „Тройка на разсъмване“, заредил над 20 литра гориво в бензиностанция на „Петрол“, може да е обади на тел. (02)9701000 и да регистрира кода от касовата бележка. По този начин се включва в тегленето на наградите, които са перлени бижута. 

Всеки петък ще се теглят по пет комплекта. 

Право на участие в кампанията имат:

Участват касови бонове, удостоверяващи зареждане на 20л. гориво в търговски обект на Петрол в периода от 04.02.2013 (включително)- 08.03.2013г.(включително), като всеки делничен ден участват касовите бонове, удостоверяващи зареждане в търговски обект на Петрол. В активността участват всички видове горива.

За валидно и печелившо се приема всяко обаждане, удостоверяващо направено зареждане в ТО на Петрол, чрез посочване на:

1) дата на зареждане

2) заредено количество (20л./ над 20л.)

3) номер на фискален бон

4) Име и фамилия

Перлените комплекти се получават при представяне на копие от касовия бон, удостоверяващ направено зреждане на и над 20л. гориво в търговски обект собственост на Петрол АД и в периода от 04.02.2013г.- 08.03.2013г.и при пълно припокриване на ргистрираните данни подадени в ефир и реалните от касовия бон.

Печелившите могат да получат наградите си всеки делничен ден в централния офис на Петрол- бул. „Черни връх“ 43, от 11.00- 18.00 ч. или на коректно подаден адрес за кореспонденция.За слушателите от провинцията наградите ще бъдат изпращани на коректно посочен адрес в рамките на три работни дни от времето на удостоверяване на печелившия. При некоректно подадени данни за обратна връзка Организаторите не носят отговорност за получаване и доставяне на наградата.

Краен срок за участие: 08 Март 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.