Тотален моден хит: черно-бели графики » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

През тази пролет черно-бели контрасти ще владеят гардероба ни повече от всякога. Графичните щампи във всичките им разновидности безспорно са една от най-актуалните тенденции за предстоящия сезон.

Десени с каре, райе и пепит нахлуват с пълна сила, за да ни хипнотизират със своя категоричен и елегантен почерк. От облеклата до аксесоарите и бижутата – графичните форми и контури се прокрадват във всеки елемент на модерната визия.

Щампи в монохромен стил вдъхновиха множество дизайнери, които наложиха този класически тренд за пореден път през пролетта на 2013 година. Графични принтове виждаме в актуалните колекции на модни къщи като: Moschino, Balmain, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Michael Kors, Oscar de la Renta, Louis Vuitton, BCBG Max Azria и много други.

* Moschino, Balmain, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Michael Kors, Oscar de la Renta

* Монохромната гама царува в пролетната колекция на Moschino.

За „шахматните” творения на Марк Джейкъбс за Louis Vuitton вече писахме няколко пъти. Те се превърнаха в любими на много модни икони и стилисти.

От Balmain залагат на контрастите не само в пролетната си колекция, но в предложенията за круизната линия за 2013 година.

Топмоделките Алисън Кадоче и Карли Клос вече бяха забелязани с облекла от колекция Resort 2013 на модна къща Balmain.

Звездите навсякъде по света залагат на графичните шарки за различни светски събития. Почитателки на този тренд са: Кристен Стюарт, Рейчъл Зои, Джесика Алба, Хайли Стейнфилд, Дри Хемингуей.

Вдъхновени от всички тези красиви дизайнерски творения ви предлагаме ефектни модни находки, подчинени на актуалната монохромна тенденция. Селекцията от продукти е от онлайн магазините: boohoo.com, newlook.co.uk, 3suisses.bg и fashionup.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Вижте още:

Модна находка: рокля в стил Sass&Bide

Цветът на 2013 година: изумрудено зелено

Гореща тенденция в цикламено

Шопинг вдъхновен от Chanel

Шопинг вдъхновен от Michael Kors

Звездите обожават шотландско каре. Ние също!

Моден хит: рокли в стил Erdem

Модна икона за по-малко от 200 лв!